Blog
millorar la fotografia - Fotoindex.es
17168
post-template-default,single,single-post,postid-17168,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

millorar la fotografia

profunditat de camp

millorar la fotografia

Millorar la fotografia amb 3-4 nocions bàsiques.

A continuació us oferim a grans trets uns certs consells per tal de poder millorar les fotografies que feu i adquirir conceptes que ajudaran a millorar.

Un primer concepte seria la profunditat de camp, aquí és on entra el concepte enfoc i desenfoc de la fotografia per tal de poder ressaltar l’objecte o persona en qüestio.

profunditat de camp

Un altre concepte és la velocitat d’obturació, el que vindria a ser la velocitat amb la que fem la foto.

Si fem una fotografia amb velocitat molt alta el que fem es “congelar” la imatge, és a dir, parar ràpidament tot el moviment, si pel contrari fem una obturació lenta, entra més llum a la fotografia i agafem més moviment.

Adjuntem un exemple d’aigua sedada a velocitat lenta

aigua sedada velocitat lenta

Un següent punt a tenir en compte podria ser saver com reacciona la nostra càmara a la sensibilitat ISO. Si veiem que dona “molt gra” com es diu normalment, tenim de fer poc ús de sensibilitat elevades si no és que el resultat que desitgem sigui aquest.pixeladauest.

Com a darrer aspecte a comentar hi ha el balanç de blancs. Si el fem correcte ens deixa una imatge real i si no el fem correctament ens modificarà els colors.

Si la fotografia està feta amb RAW sempre es podrà modificar el balanç sense perdre qualitat d’imatge.

Aquesta entrada està molt esquematitzada i trobareu molt més informació al post que han fet DZOOM

No Comments

Post A Comment